Praktijk NaVi

Praktijk voor Natuurgeneeskundige therapie

                                Natuurlijk Vitaal

Wonderen zijn niet in tegenspraak met de natuur. Ze zijn slechts in tegenspraak met wat we over de natuur weten (Augustinus)


Over Mij

Pas op latere leeftijd ben ik weer in aanraking gekomen met spirituele zaken en omdat ik dit erg interessant vond, ben ik dit verder gaan ontwikkelen. Door een HBO opleiding te volgen aan de HGU ben ik nu gediplomeerd energetisch therapeut.

Ook ben ik bekend met mediumschap en kan dit aanvullend gebruiken bij een energetische behandeling.


Mijn persoonlijke interesse is hoe het lichaam nu eigenlijk werkt. Leren luisteren naar je lichaam, wat heeft het nodig om goed te functioneren. Wat maakt dat je in balans bent? Wat haalt je uit balans?

Ik bekijk dit vanuit een holistische wijze, dus dat lichaam, geest, ziel en energie met elkaar in verbinding staan. Door spanningen, angsten, klachten, zorgen en verdriet in onze hectische samenleving is het directe contact met die mooie kern veelal op de achtergrond geraakt. We kunnen dan geen verbinding meer voelen met het leven, met onszelf en onze omgeving.

Graag wil ik mensen kunnen helpen goed voor zichzelf te zorgen en ze een duwtje in de rug te geven met energetische therapie.

Ik hoop je snel te mogen verwelkomen in mijn praktijk,

Nadia Pircher