Praktijk NaVi

Praktijk voor Natuurgeneeskundige therapie

                                Natuurlijk Vitaal

Welkom


Alledaagse dingen....

Ervaringen


Ik was op zoek naar een therapie voor mentale ondersteuning. De therapie van Nadia sprak mij aan, omdat zij verbindingen kan leggen tussen diverse chakra's.

Na een kort intakegesprek volgende de eerste sessie. Nadia leidt jou terug naar je onderbewustzijn door middel van o.a. klank en kleur. Die onderbewustzijn-ervaring vond ik heel bijzonder. Je komt in diepere lagen van je gevoel. Je treedt een moment buiten jezelf. Vandaar uit kan Nadia precies de vinger op jou zere plek leggen. Dat wordt even kort besproken en dan krijg je handvatten mee om in het dagelijks leven mee aan de slag te gaan. Voor gevoelsmensen die te veel in hun ratio zitten, is deze therapie aan te bevelen. Want ratiochakra en gevoelschakra moeten met elkaar in verbinding staan. En Nadia kan die lijn leggen. Daardoor sta je dichter bij jezelf. En dat was mijn doel van deze therapie. Nadia bedankt!

********************************************

Ik voel me echt heel erg ontspannen! ik viel bijna in slaap.

********************************************

Door vermoeidheidklachten en pijnklachten waar de reguliere gezondheidszorg niets aan kon doen, was het voor mij niet mogelijk om als jongvolwassene te functioneren in de maatschappij. Toen ben ik op aanraden van een vriendin bij praktijk NaVi gekomen. Ik wist niet wat energetische therapie was, maar mijn gezondheidsproblemen waren zo groot dat ik overal voor open stond. Na een afspraak gemaakt te hebben, volgde de intake en de eerste behandeling. Tijdens de intake vertelde Nadia wat energetische therapie inhoud en vroeg ze naar mijn klachten. Ondanks mijn vage en onduidelijke klachten voelde ik mij zeer serieus genomen en voelde het vertrouwd om mijn klachten te vertellen. De behandeling zelf was een bijzondere ervaring. Ik voelde mij meteen ontspannen en relaxed. Ook had ik het gevoel alsof ik in de zon lag, mijn huid voelde warm aan. Aan het einde van de behandeling voelde ik energie in mijn lichaam. Ik voelde mij fit en ontspannen. Ook de weken daarna voelde ik verschil. Ik sliep beter en werd ik werd fit wakker. Inmiddels (na een aantal behandelingen) zijn mijn vermoeidheidsklachten en pijnklachten bijna helemaal verdwenen. Ongeveer 2 keer per jaar ga ik weer langs voor een behandeling. Dat is omdat ik dan erg druk en gestrest ben, en even wil ontspannen. Een soort oplaadt momentje.

********************************************

Elke healing was weer een bijzondere ervaring, ik voelde me na elke behandeling lichter geworden. Tijdens 1 van de behandelingen voelde ik me helemaal wegzakken en in een soort trance raken, totaal ontspannen dus. Je voelt ook echt dat er wat gebeurt, je buik gaat ook borrelen, heel bijzonder. Het heeft mij een stuk relaxter gemaakt en me het duwtje gegeven wat ik nodig had. Je bent ook een heel fijn persoon om mee te praten, dat vind ik ook belangrijk.

********************************************

Al een paar weken zit ik enorm vast tussen mijn schouderbladen. Ik heb Nadia gevraagd hier naar te kijken (met in mijn achter hoofd; ik ben benieuwd!!!).

Ik ben op de behandeltafel gaan liggen, heb mijn ogen maar dicht gedaan en hebben haar haar ding laten doen. Je voelt in principe niks en merkt ook niet echt wat. Maar op een gegeven moment begon mijn buik te knorren; ik deed een oog open en ja ...hoor, Nadia was boven mijn buik aan het voelen. Later voelde ik mij een soort leeg lopen en zag ik stiekem dat Nadia bij het voeteneinde iets deed. Na 45 min was het klaar en stond ik op. Ik voelde mij ontspannen en ging gelijk mijn schouderpartij checken op pijntjes natuurlijk. Deze pijntjes waren aanzienlijk minder, maar, als scepticus dacht ik dat dit wellicht kwam doordat ik lekker had liggen ontspannen. Volgens Nadia kon het die dag even erger worden maar daarna zou de pijn weg moeten trekken. Ok, we zullen het wel beleven!

Hoe zij nu precies te werk gaat, weet ik niet maar ik weet wel dat mijn schouder/hoge rugklachten die middag volledig weg zijn gegaan! Nu, 2 weken later, heb ik nog steeds geen pijn meer terug!